Zwarte zaterdag voor Kamerik

Zwarte zaterdag voor Kamerik

De technische staf en de voetballers van Kamerik beleefden de afgelopen zaterdag een inktzwarte middag, Het bezoekende Zwammerdam gaf de zwartbroeken van trainer Patrick de Ruijter een onverwacht pak slaag. Voor het zoveelste seizoen op rij verloor Kamerik de eerste drie wedstrijden van het seizoen.

Niet alleen de uitslag was maatgevend voor de wedstrijd, maar ook het vertoonde spelbeeld in de eerste helft was de reden van grote ontevredenheid bij de oefenmeester. De geplaagde trainer moet deze week flink puzzelen om zijn aangeslagen ploeg weer op de rails te krijgen.

Na zo’n 35 minuten voetbal keek de thuisclub al tegen een kansloze 0-5 achterstand aan. Nadat de wedstrijd al na een half uur gespeeld was, rechtte Kamerik nog wel een beetje de rug. Eduard Kooijman en Jurrie van der Berg deden nog iets terug.

In de tweede helft gooiden de Kamerikers alles op de aanval en hoopten nog op een wonder dat echter uitbleef, net zoals kansen en doelpunten. Zwammerdam deed geen domme dingen meer en speelde het spelletje dan ook prima uit. De punten waren voor de Dammenaren en de kater voor Kamerik: (2-5).

Foto’s: Kees de Kwaasteniet

0 Shares