Zure nederlaag voor Siveo bij Gouda

Zure nederlaag voor Siveo bij Gouda

Siveo heeft zaterdag in de extra tijd het onderspit moeten delven bij Gouda. Een bijzondere ontknoping omdat de geel-blauwen na de pauze  duidelijk het initiatief hadden. De enige echte kans van de 2e helft was echter in de 93e minuut voor de Gouwenaren en die wisten er ook raad mee zodat zij alsnog de driepunter pakten 2-1.

Vanuit de eerste 45 minuten bezien was de Goudse zege te rechtvaardigen. Siveo startte weliswaar niet onverdienstelijk maar leek van slag te raken toen de toch al erg gehavende equipe  binnen een mum van tijd ook Vincent Blok met een forse blessure zag afhaken. Gouda was hierna duidelijk de bovenliggende partij en goalie Nick Rekers moest een paar keer fors aan de bak om zijn doel schoon te houden. Verrassend kwam vervolgens Siveo in de 30e minuut via een counter aan de leiding. Luuk Blonk reageerde attent op een steekpass van Gerwin Verlaan en rondde bekwaam af: 0-1. Binnen de minuut kon Gouda alweer op gelijke hoogte komen. Een ongelukkige uittrap werd door de rood-witten niet alleen dankbaar aanvaard maar van grote afstand ook nog eens netjes verzilverd: 1-1.

Na de thee pakte Siveo het initiatief. Het drong de rood-witten ver terug maar wist niet tot echte kansen te komen. Zuur was het echter voor de geel-blauwen dat zij in de extra tijd tegen de eerste gevaarlijke counter aanliepen en Gouda alsnog de winst pakte: 2-1.

Foto’s: Siveo tegen Gouda, foto’s van SV Gouda

0 Shares