Yogastudio Harmelen wisselt van locatie en eigenaar

Yogastudio Harmelen wisselt van locatie en eigenaar

Het is nu 12 jaar geleden dat Mary Jim startte met het geven van yogalessen in Harmelen. Haar yogastudio Down to Earth is inmiddels een begrip geworden, niet alleen in Harmelen, maar ook in de omgeving. Recent heeft zij besloten te stoppen als eigenares van de yogastudio … maar yoga blijft wel in Harmelen. Op een nieuwe locatie, met een nieuwe eigenares en onder een nieuwe naam.


Imago

Bij haar 10-jarig jubileum stelde Mary Jim al vast dat het beeld dat mensen van yoga hebben, de afgelopen jaren flink is veranderd. ‘Yoga is bekender geworden, de doelgroep die deelneemt aan de lessen is gevarieerder dan een aantal jaren terug en het imago is veranderd. In toenemende mate zien mensen yoga als een waardevolle aanvulling op hun hectische levensstijl en als een moment van ontspanning, voor zichzelf of voor hun kinderen.’


Tijd voor verandering

Hoewel ze nog steeds veel plezier beleeft aan het geven van yogalessen, heeft Mary Jim besloten dat het tijd is voor verandering. En wel per 1 mei aanstaande. Dan geeft zij het stokje over aan Kiki van Maurik . Op die dag opent zij de deuren van de yogastudio opnieuw, maar dan aan de Dorpstraat 60A-2 in Harmelen. En onder de naam Kracht Yoga & Vitaliteitsstudio. De nieuwe yogastudio kent een bredere opzet, een ruimer lesrooster en een modern boekingssysteem. Ook privélessen, coaching en workshops behoren tot het aanbod.


29 mei

De cirkel is rond’, aldus Mary Jim, ‘Het einde van Down to Earth yogastudio aan de Kerkweg is tegelijkertijd het begin van iets nieuws. Ik kijk met veel plezier terug op een mooie tijd. Ik ben alle lessers, docenten en bedrijven in Harmelen dankbaar die mee hebben gewerkt aan de opbouw van Down to Earth yoga. En ik zie de toekomst van de yogastudio onder leiding van Kiki met veel vertrouwen tegemoet.’


Op zondag 29 mei is er gelegenheid om stil te staan bij de afgelopen 12 jaar, gedag te zeggen tegen eigenaresse Mary Jim en om kennis te maken met de nieuwe yogastudio.  


Meer informatie

Meer informatie is te vinden via www.krachtharmelen.nl. Ook via social media volgt er binnenkort meer informatie over Kracht Yoga & Vitaliteitsstudio.

0 Shares