Woerdense VakantieWeek afgelast

Woerdense VakantieWeek afgelast

Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen, zoals deze door de regering bekend zijn gemaakt, heeft het bestuur van de Woerdense VakantieWeek het besluit moeten nemen om de 67e VakantieWeek niet te laten doorgaan.

Het is voor het eerst in de geschiedenis dat dit gebeurt. Dit jaar zou de VakantieWeek plaatsvinden van 21 tot en met 29 augustus. Vóór 1 juni volgt er via de website, social media en mail meer specifieke informatie over verkochte tickets, sponsoring etc.

Het bestuur van de Woerdense VakantieWeek heeft begrip voor de maatregelen van het kabinet en steunt deze uiteraard in het belang van ieders gezondheid. Echter de teleurstelling is groot en ze had heel graag ook dit jaar de zomervakantie in Woerden traditiegetrouw afgesloten met de jaarlijks ruim 50.000 bezoekers op een feestelijk Exercitieveld. De voorbereidingen waren al in volle gang. De vrijwilligers, sponsoren, artiesten, leveranciers, horeca en gemeente stonden klaar.

Voor alle betrokkenen bij de Woerdense VakantieWeek geldt dat het bestuur zich gaat herbezinnen op die week en hoe er volgend jaar weer een feest van gemaakt kan worden. Daarbij worden uiteraard ook de landelijke ontwikkelingen en richtlijnen gevolgd.

Foto: Archief RPL

9 Shares