Winst voor VTC Woerden Dames 1

Winst voor VTC Woerden Dames 1

Na twee weken rust te hebben gehad, mochten de dames van VTC Woerden afgelopen week het veld weer betreden. De tweede seizoenshelft begon met een flinke schop onder de kont, trainer en coach Mark Hakhof zette de dames aan vanaf de eerste minuut van de eerste training van 2023. VTC Woerden Dames 1 nam het afgelopen zaterdag op tegen Spaarnestad dames 2 in eigen hal in Woerden. Spaarnestad mocht de wedstrijd openen met een eerste service, maar de dames van VTC Woerden wisten al snel het eerste punt te scoren met een mooie blokkering van nummer 7, Lianne de Langen. Het ene na het andere punt werd gescoord. Was het niet in de aanval, dan was het wel in de blokkering of de service. De energie sprong er aan alle kanten vanaf en de dames waren niet te stoppen. Met een overtuigende 25-15 won VTC de eerste set.

De tweede set begonnen de dames met hetzelfde enthousiasme en pit. De dames van VTC kwamen al snel op een voorsprong van 4-0. Ook deze set mocht in Woerden blijven, het eindigde met een stand van 25-22.

De derde set begon wederom met een voorsprong, 3-1 deze keer. De meiden wisten deze voorsprong lang vast te houden, maar met een sterke service van Spaarnestad werd VTC Woerden toch even onder druk gezet.  Met een aantal wissels probeerde trainer Mark de energie terug te brengen in het spelletje. Met deze frisse energie trok VTC Woerden wederom aan het langste eind en blijft ook deze set in Woerden met een stand van 25-20.

In de laatste set van de wedstrijd sloeg de vermoeidheid toe bij de dames van VTC Woerden, terwijl Spaarnestad juist nog een extra tandje bij kon zetten. De set ging van begin tot eind gelijk op. De set eindigde in een spannende 26-28 in het voordeel van Spaarnestad. 

0 Shares