Winnaar bowl competitie bekend

Winnaar bowl competitie bekend

De zomertijd is aangebroken en dat betekent, dat er tot september in de Kamerikse sporthal De Schulenburch geen bowls gespeeld wordt. Maar de afgelopen maanden hebben spannende wedstrijden opgeleverd. Zeer bijzonder is het, dat dit keer voorzitter Geert de Jonge de interne competitie gewonnen heeft. Hij bleef Gerrit v.d. Heuvel en Jaap van Eijk voor.

Donderdag 5 mei was de laatste speeldag en op die dag wordt altijd een toernooi voor dubbels gehouden. De wedstrijden werden op 3 matten gespeeld. Het leuke is, dat niet iedereen tegelijk speelde en men dus ook kon toekijken wie het beste de bijna 30 meter kon overbruggen. Ieder koppel speelde 4 wedstrijden over 6 ends. Halverwege de middag, nadat de wedstrijden gespeeld waren, zat de groep nog een poosje gezellig bij elkaar en dat was ook het moment, dat Ger Banis namens het bestuur de prijzen aan de winnaars van de competitie en de slotdag mocht uitreiken. Als eerste ontving Geert de Jonge zijn prijs, wat met een groot applaus werd bevestigd.

Als winnaar van slottoernooi was het koppel Cees de Jonge en Gerard Rost geëindigd. Van de 4 wedstrijden wonnen zij er 3 en speelden eenmaal gelijk. Ook zij mochten hun prijs uit de handen van Ger Banis in ontvangst nemen. De tweede plaats was voor Dick Severs en Kees v.d. Waaij. Erik Laurijsen en Geert de Jonge werden derde. 

Begin september a.s. gaat het bowlsseizoen weer beginnen. Er is nog ruimte voor een paar nieuwe spelers of speelsters. Zij zijn hartelijk welkom. En als men wat meer van de Bowlsgroep wil weten kan men even kijken op de website https://bowlsgroepwoerden.jouwweb.nl

0 Shares