W&D valt over zelf doorrekenen CDA van partijprogramma

W&D valt over zelf doorrekenen CDA van partijprogramma

Woerden&Democratie (W&D) valt over het door het CDA Woerden zelf doorrekenen van haar partijprogramma. De partij maakt de vergelijking met de reclame van WC-eend waarin dat merk haar eigen producten aanprijst. Volgens Woerden&Democratie hebben de christendemocraten er alles aan gedaan om de financiële positie van de gemeente Woerden in nevelen te hullen.

In RPL Actueel-radio erkent Reem Bakker van Woerden&Democratie het eigen verkiezingsprogramma ook niet hebben laten doorrekenen maar dure dingen waar geen geld voor is, niet uit voeren. Hij noemt onder meer de Rembrandtburg en nieuwe randwegen. In een reactie op de kritiek van Woerden&Democratie zegt Job van Meijeren van het CDA dat raadslid Arjan Draaisma het programma heeft doorgerekend maar daarover advies aan de ambtenare heeft gevraagd.

Hij doet de kritiek van Bakker af als: ‘een beetje makkelijk’. Volgens Van Meijeren lieten politieke partijen in het verleden op eigen verzoek de gemeente het partijprogramma doorrekenen maar is dat dit jaar kennelijk door de andere partijen niet gedaan.

Hier het gesprek met Reem Bakker:

0 Shares