VVL te sterk voor Alphense Boys

VVL te sterk voor Alphense Boys

In de beginfase van de wedstrijd sputterde Alphense Boys nog wel wat tegen, maar de ploeg bleek aanvallend onmachtig. Ondanks de hevige wind in de rug moest Linschoten-gaolie Maikel Paling slechts tweemaal op schoten van afstand redding brengen Het was uiteindelijk Vahid Demirbas die een prachtige steekpass van aanvoerder Isa Kurt afrondde: 1-0.

Nog voor het rustsignaal klonk, werd de marge verdubbeld. De bal ging bij de middenlijn over de zijlijn, Linschoten pakte snel de bal en gooide in. De organisatie van Alphense Boys was ver te zoeken en de aanval kwam via enkele schijven aan de rechterkant uit bij Tom Mooij. Hij drukte af, maar zag zijn schot via de paal terug in het veld komen. Vahid Demirbas stond precies op de goede plek en kon hem in het lege doel schuiven. 

Na de hervatting was het ook de ploeg van trainer Pieter Ooms dat de klok sloeg. Vroeg drukzetten op de opbouw van de Alphenaren legde geen windeieren en zij staken nog maar sporadisch de middenlijn over. Het was Tom Mooij die tot tweemaal toe etaleerde hoe harde trap hij in zijn benen heeft. Zijn eerste poging was een vrije trap van 25 meter die ternauwernood door de doelman overgetikt kon worden. Zes minuten later volleerde hij met buitenkantvoet het speeltuig in de verre hoek achter de verbouwereerde doelman (3-0).

De volgende wedstrijd voor VVL is op 26 Februari  uit tegen Sportief.

0 Shares