VTC Woerden- Protos

VTC Woerden- Protos

De dames van Quadrant Bouw VTC Woerden begonnen vol energie aan de wedstrijd. Al snel kwamen zij op een voorsprong te staan, die halverwege door Protos weer werd ingehaald. Aan beide kanten werd hard gewerkt en verschillende setpoints werden gespeeld. De set werd uiteindelijk met 26-28 door Protos gewonnen. Een nipt verschil dus, dat de dames van Quadrant Bouw VTC Woerden nóg meer motiveerde om de volgende set nogmaals alles te geven.

Het lukte de dames van Woerden goed om de energie uit de eerste set mee te nemen naar de tweede set. De beide partijen gingen gelijk op in de punten die zij behaalden. Lang bleef het ook in deze set spannend, maar uiteindelijk wist Protos ook deze set binnen te slepen met een setstand van 22-25.

De derde set begon en de dames van Quadrant Bouw VTC Woerden wisten: in deze set moet het gebeuren, dit is het moment om de wedstrijd te keren. Na een vrij constante achterstand van twee punten, keerde halverwege de set het patroon om. Woerden bouwde een voorsprong van een punt of drie op en wist deze te behouden tot het einde van de set. Deze werd door Woerden binnengesleept met 25-21.

Ook in de vierde set was de energie van de dames van Quadrant Bouw VTC Woerden goed, er werd voor ieder punt gevochten en met een aantal mooie blokkeringen en afwisseling in de aanval kwamen de dames al snel op een voorsprong van 8-1 terecht. Dat gaf vertrouwen! Hoewel de dames van Protos de achterstand wisten in te halen, bleef Woerden de hele set op een voorsprong van enkele punten. De passes kwamen goed aan, het spel werd mooi verdeeld en in de aanval werden harde smashes afgewisseld met prikballen door Woerden. Ook de vierde set werd door de dames van Quadrant Bouw VTC Woerden binnengesleept, waardoor het 2-2 in sets werd. Wat een heerlijk gevoel, de wedstrijd was omgekeerd.

Foto’s gemaakt door Anno visser

0 Shares