VTC Woerden dames 1 vecht tegen Vives DS1

VTC Woerden dames 1 vecht tegen Vives DS1

De dames van Quadrant Bouw VTC Woerden speelden afgelopen zaterdag een dijk van een wedstrijd tegen de nummer twee in de competitie. De dames mochten het opnemen tegen het eerste damesteam van Vives. Helaas mocht het puike spel van Woerden niet eindigen in punten voor de dames. 

De eerste set bleven de dames van VTC Woerden redelijk bij. Ze werkten de minimale achterstand elke keer weg. Nadat de dames van VTC Woerden 4 punten vlot achter elkaar maakte, vroeg Vives een time-out aan. Toch hield Woerden deze flow vast en wisten hiermee tot een gelijke stand van 16-16 te komen. De stand ging gelijk op tot 20-20, waarna de dames van VTC Woerden op een voorsprong kwamen van 21-23. Maar na vier punten van Vives, waarvan drie mooie servicepunten, slipte de set toch uit de handen van de Woerdenaren. 

Het verliezen van de eerste set met weinig verschil was helaas een mentaal stootje voor de dames van VTC Woerden dames 1. De tweede set begon moeizaam bij Woerden. De dames bleven aankijken tegen een achterstand, maar ondanks dat bleven ze vechten voor de punten. Onder andere Rosa Helmantel, woman of the match, wist ontzettend veel balletjes van de grond te rapen, zodat het team er een rally uit kon halen. Helaas was dit niet genoeg en verloren de dames ook deze set. Deze keer met een stand van 25-19. 

De derde set stapten de dames met nieuwe moed het veld in. VTC Woerden dames 1 wist de stand gelijk te houden tot 8-8, maar Vives zette een tandje bij. Woerden kon de hogere versnelling met moeite bijbenen, maar gaven de moed nog niet op. Vanaf 18-13 hadden de dames van VTC Woerden de smaak te pakken en wisten terug te komen tot 19-18. Helaas was Vives wederom te sterk en eindigde de set met een stand van 25-20. 

De laatste set gingen de dames met hun laatste beetjes moed het veld in. Met een aantal wissels hoopt coach Mark Hakhof het leven terug in de wedstrijd te krijgen. Met hoop op ten minste één punt vechten de dames zich de laatste set in. Ze wisten bij te blijven tot een stand van 17-15 in het voordeel van Vives. Maar helaas was de koek op en wisten de dames van VTC Woerden Dames 1 geen punten meer te scoren.

0 Shares