vtc

VTC-dames met lege handen naar huis

vtc

VTC-dames met lege handen naar huis

Zaterdag mochten de volleybaldames van Quadrant Bouw VTC-Woerden aantreden tegen Zaanstad. Ondanks goed spel lukte het VTC niet om de eerste set te winnen. Er werden veel onnodige fouten gemaakt en Zaanstad maakte daar gretig gebruik van: 25-16.

De start van de tweede set ging geleidelijk op. De Woerdense meiden zetten meer druk met de service en dat zorgde even voor onrust bij Zaanstad, maar niet voor lang. Op de stand van 22-17 werden de bezoeksters scherp gezet door een time-out van trainer Joost Roede. Helaas won Zaanstad alsnog de tweede set met 25-23.

In de derde set ging het weer gelijk op. Echter het spel van VTC werd ontregeld door Zaanstad. Een time-out bracht VTC weer tot 12-13. Hierna nam de thuisploeg het heft weer in handen . Ondanks een time-out sloeg Zaanstad beslissend toe: 25-17.

Eenmaal gestart aan de vierde set, werd er hard gestreden om toch nog een punt mee naar huis te kunnen nemen. Echter lukte het de Woerdense volleybaldames niet om toch dat extra beetje te geven en ging ook de vierde set naar Zaanstad: 25-14. Ondanks de strijdlust vertrok VTC zonder punten naar Woerden: 4-0.

0 Shares