Vriend worden van RPL

RPL Woerden brengt elke dag nieuws, actualiteiten, agendaberichten en muziek in de huiskamers en in de  bedrijven voor Groot Woerden (Harmelen, Kamerik, Kanis, de Meije, Woerden en Zegveld).
De onderdelen van RPL zijn: RPL FM, RPL TV, Tekst TV (Woerdense kabelkrant) en de RPL website. 
De belangstelling en waardering voor onze activiteiten is sterk gegroeid. Zo wordt de website, per jaar, meer dan 800.000 keer bezocht. De bezoekers bekijken 12 pagina's per bezoek. 

RPL wordt gerund door een groep van ca. 80 enthousiaste vrijwilligers. De inkomsten bestaan in hoofdzaak uit subsidie van de gemeente Woerden, vrienden van RPL en uit reclame-opbrengsten.

Wij willen het aanbod naar onze luisteraars en kijkers verder uitbreiden en de kwaliteit van onze programma's verder verbeteren. Dit vraagt om meer financiële armslag. Daarom vragen wij bedrijven ons hierin te steunen en lid te worden van 'Vrienden van RPL'.

Vrienden van RPL dragen € 100,=, excl. BTW, per jaar bij, waarvoor uw bedrijf elk kwartaal gedurende een week, vier maal per dag, op een vermelding in de Woerdense Kabelkrant kan rekenen.
Uw logo en contact gegevens worden vermeld in het Vriendenregister

Ook vriend worden?
Mail dan naar , met vermelding 'Wij willen vriend worden van RPL'. Wij nemen dan contact met u op.

 

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Nieuwsbrief

Advertenties