Vijftiende editie Kamerikse Weteringloop op 21 mei

Vijftiende editie Kamerikse Weteringloop op 21 mei

Zaterdag 21 mei wordt de vijftiende editie van de Kamerikse Weteringloop georganiseerd. Het hardloop parcours gaat langs de historische Kamerikse Wetering en door de polders van het Groene Hart.

Ontdek het prachtige Kamerik en zijn omgeving tijdens de recreatieve hardloopwedstrijden. De jeugdlopen, leeftijd 4 t/m 13 jaar, beginnen vanaf 12:15 uur. De lopen van de senioren, deelnemers vanaf 14 jaar, starten om 13:30 uur voor de 5 kilometer en voor de 10 Engelse Miles en om 13:40 uur voor de 10 kilometer. 

Er is een dweilorkest en voor de jeugd een springkussen en een mogelijkheid om geschminkt te worden. 

De deelnemers kunnen zich tot 21 mei vooraf inschrijven via www.weteringloop.nl 

Op de dag zelf kunnen de deelnemers zich inschrijven tot een kwartier voor de wedstrijd. De tijdregistratie gebeurt elektronisch met behulp van chips. Meerdere readers registreren de hardlopers zodat de speaker de namen van de loper omroept. Er zijn prijzen voor de eerste drie dames en heren van elke afstand en per afstand voor de beste Kamerikse dame of heer. 

Het inschrijfbureau bevindt zich op het terrein van de voetbalvereniging v.v. Kamerik aan het Overstek 4, 3471 EJ te Kamerik. 

Er zijn kleedruimten, douches, toiletten en horecavoorzieningen aanwezig. De uitslagen, foto’s en een finishfilmpje komen na afloop op de website. Kijk voor meer informatie op www.weteringloop.nl

0 Shares