Vijf lintjes tijdens lintjesregen in Woerden

Vijf lintjes tijdens lintjesregen in Woerden

Ter gelegenheid van de traditionele lintjesregen, voorafgaand aan Koningsdag, zijn in Woerden vijf mensen koninklijk onderscheiden. Jack van Bommel, Peter van Schaik, Berry van Lit, Hans Slooijer en Carla Stolwijk zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.
Jack van Bommel ontving de onderscheiding onder meer vanwege zijn werkzaamheden voort de bowlingvereniging en de biljartvereniging, Peter van Schaik voor z’n activiteiten bij de Oranjevereniging in Harmelen en de carnavalsvereniging en Berry van Lit voor onder meer zijn taken bij Jong Nederland Harmelen en toneelvereniging Harto.

Hans Slooijer ontving de onderscheiding voor zijn inzet als secretaris van het CDA en z’n werkzaamheden voor de kerkomroep. Carla Stolwijk is onderscheiden vanwege haar werkzaamheden voor de Activiteiten en Sportvereniging Bredius.

De uitreiking van de lintjes gebeurde weer op de traditionele manier, tijdens een feestelijke bijeenkomst, dit keer in het Kasteel. De afgelopen twee jaar was dat vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk. Burgemeester Victor Molkenboer reikte de lintjes in bijzijn van tal van genodigden uit.

0 Shares