Verre sprongen onder tropische omstandigheden

Verre sprongen onder tropische omstandigheden

Afgelopen zaterdag werd er in Zegveld gesprongen om de Verburg Kaas Bokaal. Het waren tropische omstandigheden voor de springers die daar echter goed mee om konden gaan. Dat bleek wel uit de afstanden van de winnaars die verre sprongen wisten neer te zetten.

Bij de Senioren won Wouter van Midden het dagklassement gevold door Erwin Timmerarends en Daniël Cluistra. Jaco de Groot wist zich niet in de medailles te springen; hij werd vierde.

Bij de Junioren bleek de sprong van Reinier Overbeek uit de eerste ronde de winnende. Het podium werd aangevuld met Lucas van Eijk en Guus Hoogland.

Kimberly Slootjes liet bij de Dames opnieuw haar klasse zien. Als enige vrouw wist zij de 15-meter grens te passeren, Fabiënne Overbeek werd tweede, net boven Wendy Helmes.

Bij de Jongens stak Roy Velis er met kop en schouders bovenuit met een pr van bijna negentien meter. Op geruime afstand werden Ties Meijer en Hidde van Dam tweede en derde.

De strijd bij de Meisjes was ongekend spannend. Uiteindelijk trok Laura Maaijen aan het langste eind. Lieke Stolwijk werd tweede en Thalina van der Wind complementeerde het podium.

Foto: Erik den Kordelaar – Winnaar Wouter van Midden

0 Shares