Verlies voor VTC Dames 1

Verlies voor VTC Dames 1

Op vrijdagavond 3 februari maakten de dames van VTC Woerden Dames 1 zich klaar voor de volgende wedstrijd. Met wat pijntjes, speelsters die geblesseerd of niet topfit waren en een trainer met een vertraagde vlucht. Na het inspirerende teammoment van vorige week was duidelijk wat de dames te doen stond in deze wedstrijd: gas erop!

De eerste set startte redelijk gelijk op, maar na ongeveer 10 punten voor beide kanten, namen de dames van Sliedrecht de touwtjes in handen. Aan het einde van de eerste set mocht Imke Hoogeveen haar debuut in het eerste team van Woerden maken.De eerste set werd gewonnen door Sliedrecht.

In de tweede set begonnen de dames weer redelijk gelijk op, maar ook toen gaven de dames uit Sliedrecht wat gas bij vanaf het tiende punt. De set ging verloren met een eindstand van 25-14.

Aan het begin van de derde set werd de opstelling gewijzigd: Esther van Slingerhorst vulde nu de positie van midden in en Tamar Woudenberg kon daarmee haar energie brengen op haar vertrouwde passer-loper positie. Hoewel de dames uit Woerden ook deze set prima startten, werd de set verloren met 25-17.

Ook de laatste set werd door de dames uit Sliedrecht binnengehaald. Balend van het verlies, maar wetend dat er geroeid was met de riemen die de dames uit Woerden hadden, keerden zij terug naar huis.

Volgende week zaterdag spelen de dames van VTC Woerden Dames 1 op hun thuisbasis om 18.30 tegen directe concurrent Thor. Met in het voorprogramma het Woerdense Heren 1, belooft het een mooie middag en avond te worden. We zien u dan graag!

0 Shares