Verlies van Sportlust tegen Hoek

Verlies van Sportlust tegen Hoek

In de stromende regen nam Sportlust het afgelopen zaterdagmiddag in eigen huis op tegen het Zeeuwse Hoek. De ploeg speelde vanuit een prima organisatie en daardoor kwamen de Woerdenaren moeilijk tot kansen. Hoek benutte de kansen en dus stond er na negentig minuten voetbal een 0-2 uitslag op het bord.

Al na een minuut spelen had Sportlust zomaar tegen een achterstand aan kunnen kijken. Het was tegelijkertijd één van de weinige kansen die de thuisclub weggaf. Toch kwamen de Zeeuwen in de eerste helft nog op voorsprong. Na dik een half uur spelen nam Hoek de bal over en via een paar passes werd Steve Schalkwijk in stelling gebracht om de bal hard en hoog achter doelman Romero Antonioli te schieten.

Juist Mark van der Weijden had in de eerste helft bij een gelijke stand een moment waarmee hij de openingstreffer kon maken. Typerend voor het duel was dat na een lange bal Mark van der Weijden een kans kreeg. De aanname was niet goed en dus kwam hij niet tot een schot, maar op basis van die details werd het duel wel beslist. Dat Jonathan Constansia vlak voor tijd de genadeklap uitdeelde, was meer voor de statistieken.

Foto’s: Arie Verhagen

0 Shares