VEP-turnsters presteren goed

VEP-turnsters presteren goed

Logo VEP Gymnastiek$f$Afgelopen zaterdag kwamen er weer een aantal turnsters van VEP in actie in Amersfoort. De resultaten waren goed en voor sommige turnsters een persoonlijke overwinning.

Helaas liep niet alles volgens planning, wat ook weer teleurstellingen opleverde. De jongsten openden het bal. Fleur Maijenburg, Lieke Blommendael en Nienke v.d. Horst wisten ondanks de zenuwen bij deze meiden een goed resultaat te behalen.

Emma van Belzen eindigde in de categorie Jeugd door onder meer een prima negende plek op balk op een prima veertiende plaats. Ook Lois van Dijk wist ook een veertiende plek te bemachtigen, mede door een hele goede derde plaats op balk.

Laura Valkenburg zag kans zich naar een mooie elfde plaats te turnen, ondanks dat zij een behoorlijke tegenvaller had op sprong. Het ging niet goed op dit toestel, waardoor zij geen punten kreeg. Dit maakte zij helemaal goed met een prachtige tweede plaats op balk. Een mooi resultaat ondanks het puntenverlies op sprong. Al met al goede resultaten en persoonlijke overwinningen voor de Veppers.

Foto: VEP Turnen

vep

0 Shares