VEP TROEFT SIVEO VOLLEDIG AF : 3-0

VEP TROEFT SIVEO VOLLEDIG AF : 3-0

Siveo is er in Woerden tegen VEP totaal niet aan te pas gekomen. Een veel agressiever VEP walste via een 2-0 ruststand eenvoudig over de geel-blauwen heen, met als resultaat een verdiende 3-0 stand.

Vanaf het eerste fluitsignaal was het VEP dat het initiatief nam. De Woerdenaren wonnen alle persoonlijke duels en forceerden zo ook een overwicht. Het resulteerde na een kwartier in de openingstreffer. Het was Chris Daalhuijzen die uit een vrije trap de 1-0 inkopte. Even leek Siveo terug te slaan maar de kopbal van Teun Vroege uit een corner belandde net over de deklat. Nog voor de thee kwam VEP op 2-0. Een uitgespeelde aanval werd verzilverd door Joost Brugman.

Na de pauze kwam Siveo wel agressiever uit de startblokken en in de eerste fase leek het voor de aansluitingstreffer te gaan. Het oefende wat druk uit maar werd door VEP scherp getroffen in de counter toen Max Willebrands voor de beslissende 3-0 zorgde. Een forse dreun voor de geel-blauwen die vol vertrouwen de hervatting van de competitie waren ingegaan. 

Foto’s Anno Visser

0 Shares