Topweekend voor Mobilee turnsters 

Topweekend voor Mobilee turnsters 

Dit weekend hebben selectie turnsters van G.V. Mobilee Woerden uitstekend gepresteerd tijdens de district wedstrijden in Topsportcentrum Rotterdam. 

Zaterdag middag was de aftrap voor de Mobilee 5de divisie senioren en zij gingen met maar liefst 6 medailles naar huis. In de meerkamp was er goud voor Sanne Baauw, Fenna van Olffen werd 7de, Vivien de van der Schueren 8ste, Merel Kremer 9de en Chloe van den Heuvel 10de. Naast meerkamp prijzen waren er ook nog medailles voor de beste turners op ieder toestel.
Op sprong pakte Vivien goud en Sanne werd 1ste op brug, Fenna behaalde een eerste plaats op balk en op vloer werd Chloe 3e en Sanne nog eens 1ste! 

En dit succes zette zich voort op zondag. Nogmaals 6 medailles erbij voor en dit maal voor de junioren in de 4de divisie. In de meerkamp pakte Pomme van der Stok knap het zilver en Suzanne Leih het brons en Linda Visser werd 5e.
En ook hier werden per toestel nog prijzen behaald. Op sprong en brug haalde Suzanne een gouden medaille. Op balk was het zilver voor Linda en het brons voor Pomme. 

Noor van Duuren en Tirza Ricken turnde ook mooie wedstrijden bij de junioren 3de divisie. Op de meerkamp werd Noor tot haar eigen verbazing 1ste en greep Tirza net naast de medailles met een 4de plaats. Per toestel werden er ook nog flink wat medailles binnen gesleept door deze Mobilee junioren. Noor had patent op goud met ook nog een eerste plaats op vloer en balk en Tirza ging met drie keer zilver naar huis voor sprong, brug en vloer! 

En ook in de laatste ronde waren er nog 5 medailles voor Mobilee bij de senioren 4de divisie! Eline Helder pakte op de meerkamp heel knap het brons, Lisa Nouwens werd 4de, Jolieve Ewalds 9de en Gabrielle van der Valk behaalde een 10de plaats. En ook hier werden er op de toestellen nog prijzen gepakt. Lisa pakte het brons op sprong, Eline goud op brug, zilver op balk en brons op vloer.

Foto’s: Esther Groen

0 Shares