Timmerarends pakt winst onder moeilijke omstandigheden

Timmerarends pakt winst onder moeilijke omstandigheden

Afgelopen zaterdag sprongen de polsstokverspringers hun wedstrijden op de accommodatie in Vlist om de Vlister Bokaal. Een straffe tegenwind maakte het lastig voor springers om verre sprongen te laten zien.

In Vlist was Erwin Timmerarends de beste bij de Heren. Wilco van Amerongen bleef steken op een tweede plaats en Sander Van Vliet werd verrassend derde.

Bij de Dames ging de dagzege naar Fabienne Overbeek. Julia van Eijk was goed voor de zilveren stek en Doriene de Vos mocht de bronzen plak in ontvangst nemen.

Timon de Haaij maakte dankbaar gebruik van het ontbreken van Topjunior Reinier Overbeek. Hij overbrugde in Vlist 17.34 meter en daarmee bleef hij thuisspringer Lucas van Eijk voor. Chris Anker complementeerde het podium.

Bij de Jongens is Mark van der Horst in blakende vorm en won. Hidde van Dam kwam net te kort. Harmen Timmerarends werd derde.

Laura Maaijen maakte bij de meisje dankbaar gebruik van een offday van klassementsleidster Suzanne Mulder. Zij bleef Moniek van Vliet en Lisanne Kroon ruim voor.

Foto’s: Erik van Kordelaar – Erwin Timmerarends en Timon de Haaij

1 Shares