Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vorst

Het heeft afgelopen nacht flink gevroren. Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar maar vanmiddag is er meer zon. De vrij krachtige wind is noordoost. In de ochtend vriest het licht, vanmiddagmeesj584 komt de temperatuur even boven het vriespunt uit. De nacht verloopt helder bij een minimum temperatuur van -5°C. Maandag krijgen we veel zon. De matige wind is noordoost. Met 4°C in de middag wordt het iets zachter.

Nu op RPL: All Saints - Pure Shores

Deze week op tv

RPL Woerden is op de televisie te ontvangen. Voor de instellingen van uw tv-toestel zie: Televisie- en radiofrequenties.
Dagelijks actuele onderwerpen staan in dit overzicht.
Onderstaand de films van deze week:

 

Beelden in Woerden - Het Oor

Beeld van de maand Maart 2018 - Het Oor
Dit beeld van kunstenaar Zigmund Bielis staat bij wijkcentrum De plint op de hoek Rembrandtlaan - Jozef Israëllaan. Sanne Telgenkamp van het team "Beheer publieke beelden" licht het beeld toe. Ook vertelt Dirk Treur, vrijwilliger bij de Plint, over zijn kijk op het beeld.

 

Spiegel van Woerden - Wat zou u over willen doen?

Voor de tweede keer vragen we aan Woerdenaren ‘wat zou u over willen doen?’ Over onbezorgde en bezorgde tijden, andere studiekeuzes, de mooiste perioden uit het leven, plezier in werk en de tijd van pensioen die aanbreekt.

 

Luister!

Trouble No More, Akoestival 2017

Wilt u oudere uitzendingen bekijken, ga dan naar het betreffende programma in de linker kolom.

RPL-Politiek Café - Lieg niet

Helga Huisjes, stadsdichter
Stadsdichter Helga Huisjes met het mooie gedicht Lieg niet.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties