Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog steeds nat

Vandaag is het wisselend bewolkt en vooral in de ochtend vallen er winterse buien.In de middag is er wat ruimte voor de zon. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 5°C. Vanavond en vannacht zijn er brede opklaringen bij een minimum temperatuur van 0°C. Later in de nacht neemt de bewolkingDSC 0615 toe. Vrijdag verloopt bewolkt en met wat geluk blijft het droog. De zwakke wind is zuidwest. Het wordt niet veel warmer dan 4°C.

Nu op RPL: A-Ha - Hunting High And Low

Deze week op tv

RPL Woerden is op de televisie te ontvangen. Voor de instellingen van uw tv-toestel zie: Televisie- en radiofrequenties.
Dagelijks actuele onderwerpen staan in dit overzicht.
Onderstaand de films van deze week:

 

Natuur in de omgeving - Vogels op de Reeuwijkse plassen

Wanneer de slootjes en andere ondiepe wateren bevroren raken, verzamelen eenden en ganzen zich op plekken met dieper water dat niet zo snel dichtvriest. Vandaag zochten we daarom de Reeuwijkse Plassen op. Dit natuurgebied is 600 hectare groot en speciaal voor wintergasten als kolgans, kleine zwaan, slobeend, smient en krakeend aangewezen als Natura 2000-gebied. In tijden van vorst kunnen hier wel 100.000 vogels worden gezien! De polders bieden voedsel en het water zorgt voor rust en bescherming tijdens de nacht.

 

De spiegel van Woerden

Roos heeft een gezellig gesprek met mensen in en om de Harmelense bibliotheek.

Wilt u oudere uitzendingen bekijken, ga dan naar het betreffende programma in de linker kolom.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties