Team Midden wint Ambassadeursgala mbo

Team Midden wint Ambassadeursgala mbo

Ieder jaar is er een Ambassadeursgala. Dit jaar namen 31 mbo-ambassadeurs verdeeld over drie teams het tegen elkaar op. Op maandag 13 mei presenteerden Team Noord, Midden en Zuid hun idee. Team Midden won met hun pitch en is het komende jaar Ambassadeursteam mbo 2024.

Met hun mbo-ambassadeurstitel op zak zet Team Midden zich het komende jaar vol in om hun idee uit te voeren. Hun idee is aan de maatschappij te laten zien bij welke diensten Mbo-ers hun handen uit de mouwen steken. Daarvoor ontwikkelen zij een label dat op de etiketten van producten in de supermarkt, of op de bon van een restaurant. Op een website komt het verhaal achter het label tot leven en wordt het belang van het mbo benadrukt bij de samenleving!” Op een website kan iedereen het verhaal achter de label dan teruglezen.

Jorn Nieuwenhuis van mboRijnland was ook onderdeel van team Midden. Hij studeert voor patissier. Hij wil graag verder om het project uit te werken, maar is een paar dagen geleden vertrokken naar Frankrijk om daar een cursus croissants maken te volgen. Aan ambitie bij deze groep jonge mbo’ers geen gebrek.

0 Shares