schulenburg

Storm zorgde voor overlast

schulenburg

Storm zorgde voor overlast

De storm, afgelopen zaterdag heeft op verschillende plaatsen voor hinder gezorgd. Zo was de coronatestlocatie in Woerden zaterdag gesloten.

De GGD test in Woerden in een tent die naast het gemeentehuis staat. Vanwege de storm werd het niet verantwoord geacht mensen naar die plaats toe te laten komen. Ook het in de tent aanwezig zijn bracht risico’s met zich mee. De GGD neemt contact op met mensen die een afspraak hadden om een nieuwe testdag te plannen.

De storm, afgelopen zaterdag zorgde in de hele gemeente Woerden voor overlast en schade. De brandweer rukte onder meer uit voor meldingen op de Utrechtsestraatweg in Woerden, de Lindelaan in Kamerik en de Harmelerwaard in Harmelen. Het waren vooral bomen die omver waren gewaaid die voor de overlast zorgden. Van een aantal woningen raakten dakpannen los.

Tijdens de storm, afgelopen donderdag raakte een deel van het dak van de Kamerikse Schulenburg los. Die schade is inmiddels hersteld. Zaterdag bleef op het dak van de Schulenburg alles in takt.

0 Shares