Sportlust’46 kent goede start van de voorbereiding

Sportlust’46 kent goede start van de voorbereiding

Sportlust ‘46 heeft de derde oefenwedstrijd van de voorbereiding gewonnen. De roodhemden verschalkten het Alphense ARC. Het duel stond vooral in het teken van de fitheid.

In de achttiende minuut kwam ARC op een 1-0 voorsprong via een goal van Huib Overslaat. Nieuwbakken doelman Ho-Chun Ko schatte de diepe bal verkeerd in waardoor Oversloot de openingstreffer op zijn naam schreef. Na een half uur spelen was er nog weinig meer gebeurd, alleen maakte Rick Wils wel weer zijn rentree tussen de lijnen. In het eerste oefenduel tegen Spakenburg viel hij al na vijf minuten uit met een oogblessure. Verder gebeurde er in de eerste helft maar weinig met uitzondering van een mooie kopbal van Rick Wils.

De tweede helft begon een stuk flitsender. Nick Verhagen kwam door het centrum door en drukte af. Het jeugdproduct maakte de 1-1. Ook Zakaria Issarti deed een duit in het zakje. De Woerdenaar trof alleen de lat.   In de slotfase van het duel trof Aaron Sieders nog doel. De nieuwkomer kwam goed door aan de linkerkant en trof doel.

0 Shares