Sportlust ’46 verwelkomt Robbert Olijfveld

Sportlust ’46 verwelkomt Robbert Olijfveld

In de zoektocht naar meer doelpunten kondigt Sportlust ’46 de komst aan van Robbert Olijfveld. De aanvaller, die eerder furore maakte bij onder andere IJsselmeervogels en ASWH, komt in de zomer over van competitiegenoot en lijstaanvoerder BVV Barendrecht.

Zijn vermogen om op meerdere posities in de aanval uit de voeten te kunnen, maakt Olijfveld voor Sportlust ’46 een veelzijdige aanwinst voor het komende seizoen. Met een indrukwekkende jeugdcarrière bij Excelsior en Feyenoord en ervaring in het betaald voetbal met Jong Sparta en Sparta, brengt Olijfveld een schat aan ervaring mee naar Sportlust ’46.

Aankomend Technisch Manager Patrick Loenen is verheugd over de komst van Olijfveld naar Sportlust ’46. “We zijn zorgvuldig op zoek gegaan naar een spits die bewezen heeft makkelijk te kunnen scoren. Daarnaast ook veelzijdig is in zowel van de bal af als in de bal. Naast dat hij alle aspecten bezit waar we naar zochten brengt hij ook nog eens een schat aan ervaring mee. Iedereen is op zoek naar scorende spitsen en we zijn ongelofelijk blij dat Robbert voor ons heeft gekozen.”

Met de komst van Olijfveld krijgt de selectie van Sportlust ’46 voor het komende seizoen een uitgebalanceerde mix van jonge talenten en ervaren spelers. En dat alles onder leiding van een ambitieuze trainer. Sportlust ’46 en haar supporters heten Robbert Olijfveld hartelijk welkom en wensen hem veel sportief succes toe. 

0 Shares