Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en avond raakt  het verder bewolkt. Er staat een zwakke zuidenwind. Vanmiddag wordt het 5°C. In de nacht zijn er opklaringen en daalt het kwik naar -2°C. Zaterdag eveneens  een mix van wollen en opklaringen. De matige wind wordt zuidoost. De thermometer geeft n de middag 3°C aan.

Foto: Mees en kaal landschap

meesj651

Wie tegen wie, waar en hoe laat ?

Na een winterstop en wat oefenwedstrijden gaat het aanstaande zaterdag ‘om de knikkers’.

De Waardenburg Neerijnen Combinatie, WNC dus, krijgt hoogvlieger Sportlust op visite. De rood-witten zijn niet van plan hun ambities te niet te laten spelen door de Waardenbrugers. Scheidsrechter Ron Colléz al om half drie de pot in gang zetten op De Korte Woerden aan de Zandweg.

SC Woerden kan gelijk in het diepe. De blauw-witten krijgen op de Steinhagenseweg concurrent WDS op bezoek. De Driebruggenaren hebben maar drie puntjes minder en azen op plek twee. Leidsdman Brouwer laat om half drie aftrappen.

De beide vestigingen van het Minkema College aan de Minkemalaan en de Steinhagenseweg houden zaterdag hun open dag die in het algemeen zeer druk worden bezocht en daarom is er beperkte parkeerruimte. Kom daarom zoveel mogelijk op de fiets of te voet naar de club.

VEP gaat op de thee in Polsbroek om te proberen SPV de punten te ontfutselen. Momenteel draagt SPV de rode lantaarn, maar kan het iedere tegenstander moeilijk maken en verrassen. Voor VEP staat handhaving in de kopgroep op het spel. De spanning zal oplopen bij het duel dat begint om half drie op het sportpark aan de Noordzijdseweg.

Siveo is gastheer van ‘buur’ De Rijnstreek. Na een doelpuntrijke zege tegen ESTO (4-5) moeten de mannen van scheidend trainer Muylwijk de competitiedraad weer oppakken. Het wordt dringen in de top, want er staan nog drie teams boven Geel-Blauw. Om half drie laat scheids Geerlings op De Beemd aan de Milandweg de strijd ontbranden.

Kamerik stapt na de 8-0 oefenzege tegen Vianen welgemoed de bus in richting Moerkapelle. Het team van coach Patrick de Ruijter zal de punten graag in de tas willen steken. Ook deze pot start om half drie op De Wilde Veenen aan de Windvaan.

Programma voor 19 januari 2019

  WNC  – Sportlust '46   0 – 0
  Moerkapelle  – Kamerik   0 – 0
  Siveo  –  De Rijnstreek   0 – 0
   SPV '81  –  VEP   0 – 0
   SC Woerden  –  WDS   0 – 0
   Smitshoek  –  De Jodan Boys   0 – 0
   Geinoord N’gein  –  Sliedrecht   0 – 0
   Montfoort  –  VVGZ   0 – 0
   ARC  –  DHSC   0 – 0
   Breukelen  –  Argon   0 – 0
   CSW  –  RODA '46   0 – 0
   Benschop  –  De Meern   0 – 0
   Loosdrecht  –  JSV Nieuwegein   0 – 0
  DESTO  – Maarssen   0 – 0
  Kockengen  – NiTA   0 – 0
  OSM '75  – Olympia '25   0 – 0
  VVZ '49  – FC Oudewater   0 – 0
  RKAVIC  – Hertha   0 – 0
  CVC Reeuwijk  – Be Fair   0 – 0
  Van Nispen  – Nieuwkoop   0 – 0
  NSV '46  – Alphia   0 – 0
  Zwammerdam  – VVSB   0 – 0
  TAVV  – DoCoS   0 – 0
  Oegstgeest  – Alphense Boys   0 – 0
  Bodegraven  – ROHDA '76   0 – 0
  Linschoten  – Gouda   0 – 0
SV Loosdrecht - JSV Nieuwegein

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties