Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

In de ochtend is het bewolkt. In de middag breekt geleidelijk de zon door. Er staat een zwakke tot matige noordenwind. Het kwik komt niet veel hoger dan 12°C. De nacht verloopt helder en daalt de temperatuur tot dicht bij het vriespunt. Zondag is er een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot matige wind wordt noordwest. In de middag geeft de thermometer 10°C aan.

Foto: Mees en voorjaarsbloemen in Woerden.

meesj2606

 

Vooruitblik voor het Woerdense zaterdagmiddagvoetbal

Koploper Gouda bleef VEP met 1-2 de baas. Omdat er ook door de concurrentie punten werden verspeeld, blijft VEP meetellen in de strijd om de tweede plaats. Komende zaterdag staan de zwart-witten om half drie op sportpark Cromwijck tegenover SPV. De ploeg uit Polsbroek staat onderaan, dus op papier is VEP favoriet. Dat waarmaken in de praktijk is weer iets heel anders. Patrick Slieker is de fluitist van dienst.

Het Nieuwerbrugse De Rijnstreek krijgt streekgenoot Siveo uit Zegveld op de thee. De ploeg van trainer Dullemont is soms gewillig slachtoffer, maar kan ook ongekend fel uit de hoek komen; een onberekenbare tegenstander dus. Half drie start het ‘burenonderonsje’ op het sportpark van De Rijnstreek aan de Weijpoort.

Voor SC Woerden wordt er weer een streekderby geserveerd. De blauw-witten mogen tegen Driebruggen en Waarder Samen proberen de kostbare punten in de wacht te slepen. Het is ongemeen spannend in de top van de vierde klasse. Bij de top komen is net zo moeilijk, als er te blijven. Sportpark Wierickeweide aan de Kielastraat is vanaf half drie het strijdtoneel onder leiding van scheids Orlando Fonseca.

De thuiswedstrijd tegen WNC biedt Sportlust de kans om zich te revancheren voor de slechte partij van vorige week, maar het zal niet makkelijk worden. WNC strijdt voor lijfsbehoud en zal voor ieder punt moeten knokken. 

Sportlust wil dit jaar de stap naar de hoofdklasse maken en een eerste vereiste is dan wel de drie punten pakken. Aanvang half drie op sportpark Cromwijck onder leiding van scheids Vink.

Na de 5-1 zege krijgt het van zelfvertrouwen blakende Kamerik de wit-blauwhemden van Moerkapelle op bezoek. Deze middenmoter heeft van de laatste zeven wedstrijden er slechts één (Gouda: 3-1) verloren, dus is een overwinning in ieder geval geen appeltje-eitje voor de ploeg van Patrick de Ruijter. Aanvang kwart voor drie op Sportpark Mijzijde aan de Overstek.

Programma voor zaterdag 23 maart 2019:

 Sportlust '46  WNC  0 – 0
 VEP  SPV'81  0 – 0
 WDS  SC Woerden  0 – 0
 De Rijnstreek  SIVEO'60  0 – 0
 Kamerik  Moerkapelle  0 – 0
 Zwaluwen Vooruit  De Jodan Boys  0 – 0
 VVGZ  Montfoort  0 – 0
 Sliedrecht  Geinoord Nieuwegein  0 – 0
 Argon  FC Breukelen  0 – 0
 DHSC  ARC  0 – 0
 RODA '46  CSW  0 – 0
 JSV Nieuwegein  Loosdrecht  0 – 0
 De Meern  Benschop  0 – 0
 Maarssen  DESTO  0 – 0
 NiTA  Kockengen  0 – 0
 Olympia '25  OSM'75  0 – 0
 FC Oudewater  VVZ'49  0 – 0
 Hertha  RK AVIC  0 – 0
 Alphia  NSV '46  0 – 0
 Be Fair  CVC Reeuwijk  0 – 0
 Nieuwkoop  Van Nispen  0 – 0
 VVSB  Zwammerdam  0 – 0
 Alphense Boys  Oestgeest  0 – 0
 Gouda  Linschoten  0 – 0
 Moordrecht  WDS  0 – 0
 De Rijnstreek  Sportief  0 – 0
 ROHDA '76  Bodegraven  0 – 0

 

 
 
 
 

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties