Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

De Meern delft onderspit tegen Leonidas

Logo De MeernZondag mochten de oranjehemden weer de wei in. Tegenstander was Leonidas uit de Rotterdamse wijk Schiebroek. De Meern was, ondanks de harde tegenwind sterker dan Leonidas, maar...

wist desondanks toch geen enkele kans te creëren.

Na een half uur kreeg De Meern een goede mogelijkheid met een vrije trap op ‘rand zestien’. Hugo Peters had zijn vizier niet op scherp en schoot ruim over. Het leek even later zelfs dat De Meern kon scoren, maar bleek Yasar buitenspel te staan. Kort daarna twee fraaie acties van Emanuels, maar zijn schoten belanden in de handen van de Leonidas-keeper.

De tweede helft had De Meern wind mee, maar begon toch beduidend slechter dan Leonidas. Maar dan toch onverwachts lag de bal achter Swanink in het doel en zo stond De Meern met 0-1 achter. Maar ook even onverwachts werd het iets later 1-1, met dank aan de wind.

In de 71e minuut kwam de grootste kans: De Koter kwam alleen voor de keeper, maar deze keerde zijn inzet. In de 80e minuut liepen De Merenezen elkaar knullig in de weg, waardoor de weg vrij was voor een Leonidas: 1-2 achterstand, tevens de eindstand.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties