Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Drie mooie punten voor MSV

Logo MSVThuisclub MSV’19 kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong via een goal van Timo Bakker, doordat een Goudse verdediger zich verslikte in de MSV-er, die vervolgens de 1-0 op het...

scorebord zette. Erg lang mocht de Montfoortse ploeg hier niet van genieten, want nog geen twee minuten later zorgde Donkeriaan Tim Houdijk voor het evenwicht.

Nadat een kopbal van Robin Stokman over het doel verdween en dezelfde Stokman een bal ineens op de slof nam viel de 2-1 voor de thuisclub even later. Opnieuw scoorde Bakker en kwam ditmaal de assist op teamgenoot Mark Kemp te staan.

Hierna volgde een uitval van Donk, waarbij doelman Wesley Oostrom nog net de thuisclub kon redden met een goede ingreep. De eerste helft eindigde met een door Donk-speler genomen vrije trap die vervaarlijk langs het MSV-doel gleed, maar geen schade kon aanrichten.

De tweede helft was nauwelijks van start gegaan toen Timo Bakker voor de derde keer deze middag scoorde, aangegeven door van Geffen: 3-1. De klok werkte echter in het voordeel van de thuisclub zodat thuisclub MSV de 3-1 over de eindstreep kon trekken.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties