Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

RVC ’33 pakt punt bij Laakkwartier

Logo RVC33 ReeuwijkRVC ’33 blijft punten pakken. Dit keer wist het Laakkwartier uit Den Haag een punt te ontfutselen. In de eerste helft had RVC moeite met de wind tegen en ook met de snelle...

voorhoede van Laakkwartier.
Na een kwartier was het raak voor de thuisclub. Een vrije trap werd koppend verlengd en vloog met hulp van de wind in de touwen: 1-0.

In de tweede helft nam een energiek RVC zelf de touwtjes in handen. Frank Stolwijk, na al eerder doelman Vleugelers getest te hebben, bracht RVC al in 49e minuut langszij. De middenvelder schoot uit een hoekschop kogelhard binnen: 1-1. Acht minuten later had RVC zelfs de 1-2 te pakken.

Een hoekschop van Van Dijk belandde rechtstreeks tussen de benen van doelman Vleugelers, die nog trachtte de bal achter de doellijn weg te grabbelen. De 19-jarige scheids De Graaf had het in de smiezen en kende de Reeuwijkers het doelpunt toe: 1-2. Laakkwartier stond op breken, want RVC schiep kansen voor de 1-3. Die bleef echter uit. Vlak voor tijd moest RVC de voorsprong toch uit handen geven door de behendige Azarkan: 2-2, tevens de eindstand.

Foto: André van Egdom – Frank Stolwijk (10) probeert bij de bal te komen.

rvc

 

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties