Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Heren VTC Woerden pakken belangrijke punten

Logo Volleybal VTCAfgelopen zaterdag mochten de volleybalheren van BPA VTC Woerden de zogenoemde ‘Super Saturday’ in de Thijs van der Polshal afsluiten met een wedstrijd tegen Switch-Hooglanderveen.

Na een goed begin in de eerste set dankzij een service serie hadden de mannen een ruime voorsprong, maar die verdween als sneeuw voor de zon en werd de set verloren: 21 – 25.

Dezelfde basisopstelling mocht de valse start goed maken in de tweede set, maar die verliep niet heel makkelijk. Ondanks een aantal discutabele beslissingen van de arbitrage won de thuisclub deze set met 25-20.

Ook de derde set was moeizaam. De Woerdense mannen scoorden niet, verdedigden niet en als er dan al een aanvalskans was, waren er te veel individuele fouten. Ondanks het spel wat ‘niet om aan te gluren was’, wisten de Woerdenaren met een beetje geluk de set te winnen met 26-24.

Omdat de (kleine) libero van Switch als aanvaller moest gaan spelen, kreeg de thuisclub het makkelijker in de blokkering. Met minder lengte bij de tegenstander werd het voor VTC makkelijker om de bal op de grond te krijgen. Mede daarom ging de vierde set redelijk gemakkelijk winnend afgesloten: 25-17.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties