Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Gedragen door de wind

fc oudewaterDe eerste helft van de wedstrijd FC Oudewater tegen Hees werd gekenmerkt door matig voetbal, mede veroorzaakt door het heftige weer. Dit laatste was ook de reden om het spel...

gedurende twintig minuten stil te leggen, nadat het echt was gaan spoken.

Voorafgaand aan het beestenweer werd er ook niet goed gevoetbald. Binnen vijf minuten hadden de bezoekers uit Soest al twee gele kaarten in de achterzak. Dit was nog maar het begin, want ook in de loop van de wedstrijd zouden de Soesters daar nog het een en ander aan toevoegen.

Er werden teveel overtredingen begaan en er werd te weinig gevoetbald. Tim Goes maakte na de hervatting goed gebruik van ‘medespeler’ de wind. Zijn schot werd gedragen door windkracht 8 omgetoverd tot een heus doelpunt. Van grote afstand deponeerde hij het leder tegen de touwen: 1-0. Al met al was het geen echt fijne wedstrijd door de misdragingen van Soester spelers en hun fans, maar de punten bleven wel terecht in Oudewater.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties