Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

SCH wint lastige wedstrijd

Logo SCH 44Uit tegen Nieuw Utrecht is nooit makkelijk. Zeker niet als het stormt op een veld waar geen enkele boom staat om de wind te breken. De Harmelenaren zijn in vorm, ...

wisten hun vier vorige ontmoetingen te winnen en laten daarbij iedere week zeer aantrekkelijk spel zien.

SCH wist al snel op 0-1 te komen: met een trucje zette Tom van der Linden iedereen op het verkeerde been: hij keek naar het centrum, maar schoof de bal zonder te kijken in de korte hoek. Kort daarna, in de tiende minuut, gaf Dion de Lange de bal het laatste zetje na een prima aanval: 0-2! In de 25e minuut was de rebound voor Mitch Maas, die daarmee de 0-3 op het scorebord en vlak voor rust wist diezelfde Maas de 0-4 binnen te schieten en leek het alsof de wedstrijd was gespeeld.

In de tweede helft wisten de gastheren toch nog de 1-4 binnen te schieten. Nieuw Utrecht bleef erin geloven, dat resulteerde een kwartier voor tijd in de 2-4. De 3-4 kwam ook nog in de toegevoegde tijd. Al met al toch weer drie punten mee naar Harmelen en de vijfde overwinning op rij een feit.

Foto: Website SCH’44

sch

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties