Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

PVCV wint met overtuiging degradatiekraker

PVCV VleutenPVCV heeft in de degradatiekraker tegen Abcoude een volkomen terecht afgedwongen winst in de wacht gesleept. Tegen directe concurrent Abcoude moesten drie punten worden gepakt...

om enige rol van betekenis te kunnen blijven spelen in de heftige degradatiestrijd in deze klasse.

In de eerste helft werd er onder zeer lastige omstandigheden matig gevoetbald door beide teams. Toch nam PVCV het initiatief en wist aanvallen ook meer af te dwingen dan haar opponent en gaf verdedigend nagenoeg geen kansen weg. Nadat de thuisclub in de eerste twintig minuten al een aantal keer dreigend werd, kon Sjoerd van Doorn, op aangeven van Daniel Kovachev, de voorsprong op het bord knallen.

Ook op andere momenten kwamen de gastheren in interessante situaties voor de goal van Abcoude terecht, de echte scherpte ontbrak echter. Uiteindelijk waren beide ploegen blij met een 1-0 de rust in te kunnen gaan, de één omdat het niet meer was, de ander omdat ze niet gewend is met een voorsprong de kleedkamer te kunnen opzoeken.

In de tweede helft waren de Vleutenaren opnieuw de gevaarlijkste ploeg. Maar helaas wisten de aanvallers de goal niet meer te treffen en bleef het 1-0 voor PVCV.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties