Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Hardloopwedstrijden Woerden onder dezelfde vlag

Logo HardlopenIn de gemeente Woerden worden ieder jaar vier verschillende hardloopevenementen georganiseerd door evenzoveel organisaties. Die vier organisatoren hebben nu de koppen...

bij elkaar gestoken en voortaan gaan de Woerdense Singelloop, het Rondje Zegveld, de Kamerikse Weteringloop en sinds vorig jaar de nieuwkomer het Hardloopevent in Harmelen, samen verder onder de naam het Groene Hardloop Circuit.

Dat houdt onder meer in dat er één totaal-klassement voor alle vier de wedstrijden wordt opgemaakt met mooie prijzen.

Voor samenwerking tussen de vier organisaties is gekozen omdat het veel tijd en geld scheelt. De eerste hardloopwedstrijd in de nieuwe situatie is Rondje Zegveld op zaterdag 30 maart. Daarna volgen de Kamerikse Weteringloop op 11 mei, de Woerdense Singelloop op 17 juni en het Hardloopevent Harmelen op 25 augustus.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties