Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Brons voor Mobilee-turnster

Logo MobileeDit weekend kwamen de turnsters van Mobilee Woerden in actie tijden de districtswedstrijden in Amsterdam. Rosalie Schwegler was zeer succesvol bij de pupillen en pakte...

het brons op de meerkamp en plaatste zich door dit prachtige resultaat tevens voor de voor de districtsfinale!

Ook haar teamgenoten Lynette Trompert en Kim van Sambeek waren succesvol. Lynette turnde sterk op vloer en pakte hier een tweede plaats en Kim werd de trotse eigenaresse van een zilveren plak op brug. In de meerkamp werd Lynette zevende, Kim achtste, Sanne Vlok dertiende en Ruth Steenbeek zestiende.

Ook de jongste Mobilee-turnsters, de Instappers, turnde zaterdag in Amsterdam. Benthe van der Krans liet op vloer een uitstekende prestatie zien, die goed was voor een bronzen medaille. In de meerkamp werd Benthe zevende en Julie van Capel werd negende.

Foto: Mobilee Woerden

Emilie, Ruth, Lynette, Rosalie, Kim en Sanne

 mobilee

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties