Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Groen Geel met gemak langs SDO

Logo SDOOp de laatste speeldag van het zaalseizoen speelde Groen Geel voor een plek in de play-offs en SDO/Blijwerkt hoopte nog eenmaal het fanatieke thuispubliek te vermaken.

Beide teams bereikten in een bomvolle Schulenburch hun doel. Het werd 21-36.

Groen Geel schoot uit de startblokken en binnen een mum van tijd stond het 0-3. De club uit Wormer maakte meteen duidelijk dat er niets te halen viel voor SDO. Al halverwege de eerste helft was het verschil tien doelpunten en was de plek in de play-offs al veiliggesteld. Bij een ruststand van 7-20 konden de meegereisde supporters ontspannen.

Ondanks dat de spanning weg was werd er door beide teams een vermakelijke tweede helft gespeeld. Junior Jakko de Wit ontpopte zich als publiekslieveling en kreeg de handen op elkaar. Hij zou bij zijn debuut drie keer scoren en kreeg kort voor tijd een publiekswissel. De tweede helft eindigde in 14-16, waaruit blijkt dat SDO tot het einde toe bleef knokken. Het toetje van de avond kwam op naam van Jelmer Beijeman, die uit een onmogelijke positie een ‘buzzer beater’ maakte met één hand.

  • 20190310-av-sdo-groengeel 1
  • 20190310-av-sdo-groengeel 2
  • 20190310-av-sdo-groengeel 3
  • 20190310-av-sdo-groengeel 4
  • 20190310-av-sdo-groengeel 5
  • 20190310-av-sdo-groengeel 6

Foto’s: Anno Visser

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties