Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Japanse zesde dan aikidoka geeft seminar

Logo AikidoAfgelopen zaterdag was de Japanse docente Miyuki Kumazawa (zesde dan) te gast om de Internationale Aikido Vrouwendag, op initiatief van de International...

Aikido Federation, te verzorgen in Woerden. Een heel bijzondere gebeurtenis, want deze docente geeft normaliter les in de Hombu dojo in Japan, het internationale Aikido hoofdkwartier.

Een hele eer voor Aikido Groene Hart om dit te mogen organiseren, bleek ook wel uit de aanwezigheid van van belangstellenden uit België, Luxemburg, Duitsland en overal uit Nederland die aanwezig waren. Een drukte van belang. Heel veel jeugd en dat was goed om te zien.

Doel van de vrouwenstages is om een betere balans te krijgen tussen de mannen en vrouwen in deze vorm van krijgskunst. Met een “Thank you for coming”, opende Miyuki de stage met een sprankelende open blik, die verwachtingsvol de zaal rondkijkt.

Jurgen Schildkamp en Christiaan Kuilman van Aikido Groene Hart mochten samen de organisatie voor hun rekening nemen, als opdracht voor de lerarenopleiding. Daarvoor zijn meer dan voldoende geslaagd.

Foto: Aikido Groene Hart

aikado

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties