Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Abnormaal voetbalweer in Kamerik

Logo KamerikSlechts één helft duurde de wedstrijd Kamerik tegen De Rijnstreek. Al na ruiim veertig minuten floot de scheidsrechter voor de rust en besloot om aan het...

tweede bedrijf niet meer te beginnen. De man was verkleumd van de kou en gaf aan zich niet goed genoeg meer te voelen om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen.

In omstandigheden die normaal voetbal niet mogelijk maakte, moest Kamerik er dus iets van proberen te maken tegen Rijnstreek. De harde wind, vergezelt van een niet ophoudende regenval stond strak over de breedte van het veld. Hierdoor hadden beide ploegen evenveel last ervan en in de dugouts was de de fluit door ‘windje mee’ niet eens te horen en kregen we niets mee van wat er in het veld geroepen werd.

De toeschouwers hadden een beter plekje, namelijk de warme kantine. Op een gegeven moment

vluchtte iedereen maar naar binnen en stond er helemaal niemand meer langs de lijn. De ruststand werd bereikt met 0-0, maar dat mag een klein wondertje heten, gezien de kansen die Kamerik zich, ondanks het barre weer, toch creëerde. Wanneer de wedstrijd wordt uitgespeeld zal binnenkort bekend gemaakt worden door de KNVB.

Foto’s: Anno Visser

  • 20190309-av-kamerik-rijnstreek 1
  • 20190309-av-kamerik-rijnstreek 2
  • 20190309-av-kamerik-rijnstreek 3
  • 20190309-av-kamerik-rijnstreek 4
  • 20190309-av-kamerik-rijnstreek 5
  • 20190309-av-kamerik-rijnstreek 6

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties