Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Montfoort buiten degradatiegevaar

Logo VV MontfoortAfgelopen zaterdag mocht Montfoort op bezoek in het Brabantse Giessen bij GRC’14, de fusieclub tussen de voetbalverenigingen Giessen en Rijswijkse Boys. Winst was...

voor beide ploegen noodzakelijk om voorlopig afstand te nemen van de onderste plaatsen. Montfoort ging er dan ook direct vanaf de eerste minuut vol tegenaan. Dit leverde al snel enkele gevaarlijke momenten voor de goal van GRC op.

De harde wind maakte het voor beide ploegen lastig maar de bezoekers leken hier met kort combinatievoetbal beter mee om te kunnen gaan dan de thuisclub. In de 19de minuut wist Roel Schirra met een goede actie de 0-1 op het bord te zetten, waardoor de Montfoortenaren de verdiende voorsprong te pakken hadden. In de rust werd duidelijk dat er bij andere clubs tijdelijk gestaakt was door de hevige hagel en bijkomende harde wind.

Montfoort begon de tweede helft weer sterk: Schirra wist helaas het net niet te vinden om de wedstrijd in het slot te gooien. In de 71ste minuut kwam ook het noodweer in Giessen langs waarop de scheidsrechter iedereen voor een tijdelijk pauze naar binnen dirigeerde. De 0-1 bleef echter op het bord, waardoor Montfoort volop mee blijft doen in de strijd om een promotieplek in de nacompetitie.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties