Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

SC Woerden wint in extremis

Logo Woerden Opnieuw stond er SC Woerden een derby op het programma: het thuisduel tegen de winnaar van de tweede periode, Linschoten, dat eerder dit seizoen uit een1-7 overwinning ...

opleverde. Onder onstuimige omstandigheden begon SC Woerden goed aan de wedstrijd. Al binnen tien seconden wees de scheidsrechter naar de stip, na een overtreding op Anass Bouharab. Kees Jansen greep de kans niet want hij zag zijn strafschop gekeerd. Maar dat was uitstel van executie, want na elf minuten kwam de thuisploeg op voorsprong door Kevin Onderwater.

De strijd werd door harde wind en regen een kwartier onderbroken, maar tot de thee bleef de stand ongewijzigd.

Dat was na de rust anders: Linschoten probeerde de 1-1 te forceren maar kwam nauwelijks voor het doel van Ramon Hoveling, terwijl SC Woerden drie goede kansen kreeg waaruit gescoord had moeten worden. Omdat de thuisclub het vizier niet op had staan, kwam een oude voetbalwet weer om de hoek kijken. Linschoten profiteerde en scoorde tien minuten voor tijd de gelijkmaker.

Een ondanks het weer verhitte slotfase leverde het de bezoekers geen kansen meer op, maar de thuisploeg wel. Uit een van die kansen ontstond een hoekschop, die Hamza Hajji gedragen door de wind rechtstreeks het doel in werkte. 2-1.

Fotos: Henk Wit

  • 190309-01hw-scwoerden-linschoten
  • 190309-02hw-scwoerden-linschoten
  • 190309-03hw-scwoerden-linschoten
  • 190309-04hw-scwoerden-linschoten
  • 190309-05hw-scwoerden-linschoten
  • 190609-06hw-scwoerden-linschoten

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties