Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Siveo geeft zege uit handen

Logo SiveoSiveo heeft koploper Gouda in de toegevoegde tijd laten ontsnappen. Nadat Gerwin Verlaan Siveo op voorsprong had gebracht en de Gouwenaren bovendien ...

met tien man kwamen te staan, bracht topscorer Daan de Heer in de 92e minuut de stand nog op gelijke hoogte.

In de eerste helft beperkten beide ploegen zich meer tot het voorkomen van doelpunten dan het willen scoren. Slechts eenmaal wist Siveo uit een fraaie aanval gevaarlijk voor de Goudse goalie op te duiken. Wesley Voorend schoof de bal net langs de paal. Aan de andere kant zag Erik Streng de bal net naast zijn heiligdom verdwijnen.

Na de thee viel er duidelijk meer te beleven. Beide teams namen wat meer risico en het was Siveo dat de eerste beloning kreeg. Net nadat in de 65e minuut een Gouda-speler rood kreeg voorgeschoteld, was het Wiljo Fierens die na pittig doorzetten Gerwin Verlaan bereikte en die benutte de kleine opening heel knap: 0-1. Voor Gouda het sein om va-banque te spelen en vanaf dat moment kon het alle kanten op. Het was uiteindelijk Gouda dat in toegevoegde tijd nog langszij kwam via Daan de Heer (1-1). Al met al wel een correcte afspiegeling van de veldverhoudingen.

Foto’s: SV Gouda

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties