Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

SC Woerden buigt achterstand om

Logo WoerdenOp bezoek bij het lastige Bodegraven heeft SC Woerden een belangrijke zege geboekt. De door de harde wind en het hobbelige veld lastige wedstrijd werd uiteindelijk met 1-2 gewonnen.

De eerste helft had Woerden wind mee en veel balbezit, maar creëerde het weinig mogelijkheden. De enige grote kansen waren voor Kees Jansen en Jeffrey Buijt. De thuisploeg kwam nauwelijks in de buurt van SC Woerden keeper Ramon Hoveling.

In de tweede helft kwam Bodegraven (nu met wind mee) na 70 minuten vanuit een vrije trap op een 1-0 voorsprong. De blauw-witten schrokken wakker en gingen nu voetballen. Kansen waren er ineens wel en het was Miguel Cubero van Coevorden die iets later met een hard schot hoog in de goal voor 1-1 zorgde. De wedstrijd werd in de 85e minuut beslist door een eigen goal van Bodegraven dat daarna nog wel een tweetal goede mogelijkheden kreeg. Deze werden uitstekend onschadelijk gemaakt door keeper Ramon Hoveling.

De technische staf sprak na afloop over "een moeizame, maar belangrijke overwinning". Door de zege wipte SC Woerden over het Zegveldse Siveo heen en staat nu op de twee plaats met negen punten achterstand op koploper Gouda.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties