Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Sportlust walst over Montfoort heen

Logo SportlustEen bizarre wedstrijd tegen VV Montfoort werd op het eigen sportcomplex door Sportlust ’46 met 7-0 gewonnen. De ploeg van Patrick Loenen zag tegelijkertijd ...

dat concurrent Sliedrecht op een grote afstand werd gezet. Een voor de Woerdenaren comfortabele zaterdag.

De klok gaf 25 minuten voetbal aan en het duel al compleet in zijn plooi lag. Bij Montfoort stonden nog maar tien man op het veld, terwijl de score al was opgelopen naar 2-0. Drie rode kaarten (Bilal Laoikili ontving eerste, gevolgd door Nicky Besamusca en Don Mimpen) en een 4-0 ruststand stonden op de tussenbalans.

“Na de 2-0 was het denk ik klaar. Volgens mij valt de scheidsrechter ook niet heel veel te verwijten. Alleen dan dat VV Montfoort bij een 0-1 achterstand een penalty had moeten hebben”, wist trainer Patrick Loenen na afloop. Het was Mauro Franken die de bal op zijn arm kreeg, maar volgens de scheidsrechter in een natuurlijke houding. ,,In de tweede helft wil je vooral niet gaan breien. Als het duel dan zo verloopt dan moet je ook proberen daar gebruik van te maken. Zonder denigrerend te zijn had ik het wel leuk gevonden om de tien te halen. Als je de mogelijkheid krijgt, moet je die ook grijpen.”

Foto’s: Henk Wit

  • 190209-01hwsportlust-mortfoort
  • 190209-02hwsportlust-mortfoort
  • 190209-03hwsportlust-mortfoort
  • 190209-04hwsportlust-mortfoort
  • 190209-05hwsportlust-mortfoort
  • 190209-06hwsportlust-mortfoort

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties