Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Mooie start Fieke Koppers

Logo SchoonspringenVan 31 januari t/m 3 februari werd in Eindhoven het grootste Europese schoonspringtoernooi gehouden: de Eindhoven Diving Cup.

 

De Harmelense Fieke Koppers heeft hier aan meegedaan op de één meter en op de toren. Ze deed voor het eerst mee bij de meisjes A.
In deze categorie moeten de meisjes negen sprongen maken op de planken en op de toren zijn dat er acht. Bij de categorie meisjes A blijf je drie jaar. Bij de torenwedstrijd heeft Fieke een dertiende plaats behaald. Helaas bleef ze niet lang genoeg staan in de handstand, anders zat er zeker een plaatsje bij de top 10 in.

Bij de één meter wedstrijd ging Fieke goed van start, haar sprongen zijn stabieler en krachtiger geworden dit jaar waardoor ze een stuk hoger springt dan voorheen. Ook hier ging Fieke’s nieuwste sprong nog niet helemaal goed, waardoor ze genoegen moest nemen met een zeventiende plaats. De nummers 10 t/m 20 zaten bij deze wedstrijd zo dicht bij elkaar, dat ook hier een plaatsje in de top 10 zeker tot de mogelijkheden behoort. Al met al een mooie start bij de meisjes A internationaal.

Foto: Silvia Bos – Fieke in actie
05 fieke

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties