Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Jan Oosterhuis, nieuwe trainer voor De Meern

Logo De MeernJan Oosterhuis wordt aankomend seizoen de trainer van het zondagteam van VV De Meern. Oosterhuis komt over van zondag tweedeklasser DVC '26 uit Didam en heeft getekend...

voor één seizoen met een optie voor een tweede seizoen. Daarbij is de kans groot dat De Meern komend seizoen is gedegradeerd naar de eerste klasse.

De ex-profvoetballer (Wageningen, FC Utrecht, De Graafschap en Haarlem) was eerder als trainer/coach o.a. succesvol bij Hercules en De Graafschap.

De club en de trainer hebben de gezamenlijke intentie om met zoveel mogelijk eigen opgeleide spelers te werken en met stafleden uit eigen club.
Het bestuur van De Meern heeft het volste vertrouwen dat met Oosterhuis de neergaande lijn van de afgelopen twee seizoenen gestopt kan worden en dat vanuit de goed draaiende jeugdopleiding weer nieuw talent voor het zondagteam voort komt.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties