Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Twaalf spelers blijven Montfoort trouw

Logo MontfoortNiet alleen trainer Bart Schreuder heeft bij zaterdag-eersteklasser vv Montfoort bijgetekend, ook twaalf spelers blijven in het nieuwe seizoen in Montfoort.
Dat zijn: aanvoerder...

Bart Roelofs, keeper Robin Vianen, Joey van Ede, Chris Resida, Don Mimpen, Kevin Quint, Denny van Loen, Roel Schirra, Bilal Laokili, Emrie Bakker, Nicky Besamusca en Bob Kuit. In Montfoort wordt momenteel onderhandeld over het samengaan van beide plaatselijke voetbalverenigingen: Montfoort en MSV’19. Heet hangijzer is onder meer welke oplossing kan worden gevonden bij het samenvoegen van een 1e klasser zaterdag (Montfoort) en 3e klasser zondag (MSV)?

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties