Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Thor met winst terug uit Noordwijk

Logo THORAfgelopen zaterdag reisden de korfballers van Thor uit Harmelen af naar Fluks in Noordwijk en was vastberaden om de twee punten mee naar huis te nemen. Beide teams hadden een ...

sterke start en een tijdje ging het dan ook gelijk op.

Gelukkig wist Thor door drie doelpunten in de laatste minuten van de eerste helft, toch met een voorsprong van 4-7 de rust in te gaan. Met aanmoedigende woorden van coach Jasper van Peursem ging het team terug het veld op.

Al snel kon Thor de voorsprong uitbreiden om de wedstrijd te eindigen in een mooie eindstand van 9-17. Deze week speelt Thor weer thuis tegen De Corvers uit Hilversum. De wedstrijd begint om 20.20 in sporthal de Kroon.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties