Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

PVCV zet goede reeks voort

Logo voetbal 11PVCV was op bezoek bij SO Soest en deze keer waren veel Vleutense supporters meegereisd naar het sportveld in de Soester bossen. Al meteen bleek dat SO Soest een goede ploeg was.

Na zes minuten kwam PVCV dan ook op achterstand, logisch gevolg van de druk die SO Soest zette. Uiteindelijk leverde de eerste helft verder geen echte mogelijkheden op voor PVCV.

Maar na de pauze deed PVCV er een schepje bovenop en wist hiermee het spelbeeld om te draaien. Dat resulteerde meteen in twee kansen, echter zonder succes. Niet veel later was PVCV wel succesvol en vond Bas Jansen voor de tweede week op rij het net. PVCV knokte zich terug en wist de rest van de wedstrijd dreigend te blijven voor de wat wiebelige Soester defensie.

Een handsbal in het strafschopgebied leverde PVCV een penalty op, met een rode kaart voor een Soestenaar. De ‘pingel’ werd feilloos door Jansen ingeschoten. Een terechte 2-2 op het bord! Toen nog een speler van Soest de rode kaart getoond werd voor hard spel, leek het dat de bezoekers de overwinning misschien nog kon binnenslepen. Dit lukte niet, maar PVCV was bijzonder blij met het binnengehaalde punt.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties