Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weer

Eveneens als gisteren wordt het vandaag een zonnige dag. Er staat een zwakke tot soms matige zuidoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en in de nacht daalt de temperatuur naar 2°C. Zaterdag is er ook zon maar zien we tevens sluierbewolking. In de middag ontstaan er ook stapelwolken. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: De zon komt op en gaat onder

meesj206

Gelijkspel voor MSV

Logo MSVMSV ‘19 speelde afgelopen zondag een uitwedstrijd bij de buurman van Dierengaarde Blijdorp, de vv Blijdorp uit Rotterdam. In de eerste helft een slordig spelend MSV...

dat echter wel de eerste kansen kreeg. Blijdorp maakte het de verdediging van de Montfoorters moeilijk met ballen in de ruimte achter de verdediging.

In de 26e minuut kwam Blijdorp op 1-0 nadat de spits Lars van de Berg aan de kant zette en zo de bal langs Wesley Oostrom kon schuiven. MSV probeerde met combinatievoetbal het doel van Blijdorp te bereiken. Wouter Scholman wist in ‘de 16’ van de tegenstander Jort van Geffen aan te spelen en deze schoot de bal hard in de kruising: 1-1. Net voor rust ging de verdediging van MSV collectief in de fout op een diepe bal. 2-1 voor de thuisploeg!

Na rust een MSV dat de tegenstander weinig ruimte meer gaf. Jort van Geffen gaf een prima voorzet, ingekopt door Wouter Scholman: 2-2. Meteen daarna tekende opnieuw Scholman de 2-3 op. Blijdorp zette de laatste minuten aan om de gelijkmaker te forceren en had succes: een speler werd onreglementair aan de arm getrokken. De gegeven penalty werd vlak voor tijd koelbloedig ingeschoten: 3-3. Dit betekende tevens de eindstand.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties